דלג על הניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח נתקל בבעיות באתר שלו, כולל דפים שלא תורגמו כראוי בשפות מתורגמות ובעיות בתרגום וידג'ט של אלמנטור. כמו כן, ישנה בעיה בפוטר שמשתנה בשפות המתורגמות.
פתרון:
1. תיקון תרגום דפים: נבדק ותוקן תרגום לשפה האנגלית והרוסית. הבעיה נבעה משליחת תרגומים לפני שהעמוד המקורי היה מוכן לחלוטין. יש לוודא שהעמוד המקורי מוכן לפני שליחת תרגומים.
2. תיקון בעיות קאשינג: הבעיה בפוטר נגרמה על ידי קאשינג. נדרש לנקות את הקאש באתר.

אם הפתרונות המוצעים כאן אינם רלוונטיים למקרה שלך, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות בדף הבעיות הידועות של WPML ולוודא שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התוספים והערכות. אם עדיין נתקלת בבעיות, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה של WPML.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: ,

נושא זה מכיל 8 תגובות, יש ל 0קולות.

עודכן לאחרונה על ידי yarinS לפני 3 שבועות, 4 ימים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
מאי 27, 2025 ב-6:39 am #17075779

yarinS

היי איתמר תודה על המענה,
לאחר בדיקה ראיתי שהתוכן לא קיבל ציון SEO אבל הוא מגיב בסדר,
אז זה לא כזה נחוץ כמו שחשבתי אבל יש לי מספר דברים בעייתים שראיתי לאחר הבדיקה המקיפה באתר,
בשפות המתורגמות אין לי תרגום בשתי דפים, לא מצליח להבין מה הסיבה, הוא מזהה לי באותם דפים רק את הכותרות, והם לא שונים במבנה משום דף אחר,
בנוסף הפוטר שלי משתנה בשפות המתורגמות, ויש לי גם איזה וידג'ט אלמנטור בדף הבית שאני לא מצליח לתרגם אותו, תירגמתי כמעט כל מחרוזת אפשרית של וידג'ט אלמנטור ועדיין זה נשאר ככה , צירפתי צילומי מסך

תודה מראש, ירין

17075409-_2025_05_26_145948_1.png
17075409-_2025_05_26_145929_1.png
17075409-_2025_05_26_145916_2.png
17075409-_2025_05_26_145902_2.png
מאי 27, 2025 ב-7:24 am #17076023

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי ירין.

כאן אמשיך לעזור לך עם הנושאים החדשים שהעלת. אם הם אינם קשורים יתכן שנצטרך לפצל שוב את הכרטיס. או שבאפשרותך לפתוח כרטיס חדש לכל נושא בנפרד.

אתייחס כרגע רק לעמוד הבית, כי לא שלחתי לי קישור לעמוד עם הבעיה ואני חושב שהבעיה שעמוד הבית. תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

כתבת: "בשפות המתורגמות אין לי תרגום בשתי דפים, לא מצליח להבין מה הסיבה, הוא מזהה לי באותם דפים רק את הכותרות, והם לא שונים במבנה משום דף אחר,"

אני לא מבין איפה אני יכול לראות את הבעיה הזו. בעמוד הבית באנגלית איני רואה קטע שרק הכותרות מתורגמות והפסקאות לא מתורגמות. תוכל בבקשה לשלוח לי קישור ולהסביר?

כתבת: "בנוסף הפוטר שלי משתנה בשפות המתורגמות"

אני יכול לראות את הבעיה הזו. זה נראה שהתרגום לא התאים טוב את ה CSS לאנגלית.
איך תרגמת את הפוטר?
האם השתמשת בעורך התרגום של WPML או תרגמת בעזרת אלמנטור?
בדוק בבקשה את המדריך שלנו לעבודה עם אלמנטור וודא שאתה עובד נכון.
https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/

כתבת: "ויש לי גם איזה וידג'ט אלמנטור בדף הבית שאני לא מצליח לתרגם אותו, תירגמתי כמעט כל מחרוזת אפשרית של וידג'ט אלמנטור ועדיין זה נשאר ככה"

אני רואה את הבעיה בווידג'ט אקורדיון של OceanWP.
תוכל בבקשה לאשר שהבעיה היא באמת עם הווידג'ט הזה?

בגדול יש תאימות ל WPML ו OceanWP:

https://wpml.org/theme/oceanwp/

https://wpml.org/documentation/theme-compatibility/build-multilingual-wordpress-sites-using-oceanwp-theme-and-wpml/

אבל יכול להיות שמהו התפספס עם הווידג'ט הזה. או ש OceanWP שינו אותו ולא עשו התאמות לעבודה עם WPML.

האם אתה רואה את הטקסט של הווידג'ט הזה כשאתה מתרגם את העמוד עם עורך התרגום של WPML?

אם תסכים, הייתי רוצה לבדוק את הנושא באתר שלך.

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

מאי 27, 2025 ב-7:30 am #17076047

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

הי שוב ירין.

בנוסף למה שכתבתי למעלה, אני מבקש שגם תעדכן את WPML לגרסתה האחרונה במידה וזה לא מעודכן באתר שלך. אתמול שיחררנו את WPML 4.7.5 שמתקן בין היתר גם כמה דברים לגבי אלמנטור.

https://wpml.org/download/wpml-multilingual-cms/?section=changelog

בכל מקרה במידת הצורך הודעה פרטית עדיין מופעלת לתגובה הבאה שלך.

איתמר.

מאי 28, 2025 ב-1:55 pm #17083904

yarinS

היי איתמר שים לב, שבעיית הפוטר אינה מוצגת שאתה מחובר בדף הניהול

מאי 28, 2025 ב-4:16 pm #17084545

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

הי,

תודה על פרטי הכניסה לאתר שלך.

תיקנתי את הבעיה בעמוד באנגלית הזה:
קישור נסתר
ראה תצלום מסך english-is-ok.jpg.
כשנכנסתי לעמוד העריכה של העמוד בעברית יכולתי לראות שהתרגום הוקצה למתרגם מקומי אבל הוא לא גמור. רואים את זה לפי האאיקון של גלגל השיניים. ראה תצלום מסך מצורף gear-icon.jpg (פה אני מצביע על התרגום ברוסית כי את האנגלית כבר סיימתי לפני זה.) כשמססימים תרגום אז רואים את אייקון העיפרון. כנסכנתי לערוך את אנגלית ראיתי שהכל נמצא שם לתרגום. ראה תצלום מסך הכל-בעורך-התרגום.jpg.
התרגום התמלא על ידי התרגום האוטומטי. ואז עשיתי אותו הדבר ברוסית.

יתכן ששלחת את חלק מהתרגומים לפני שהעמוד המקורי בעברית היה גמור. ואז כשהתרגומים עוד לא סויימו, הוספת תוכן בעמוד המקורי בעברית. במקרה כזה תצטרך קודם לססים את התרגום החלקי ששלחת ורק אז לשלוח שוב את התרגום בעברית מחדש.

בבקשה המשך ככה עם כל העמודים שיש בעיה כשאת איתם.

לגבי הפוטר, אני רואה שהבעיה קיימת רק שלא מחוברים לאדמין. נקה בבקשה את הקאשינג באתר שלך כי אני חושב שזו בעיית קאשינג.

בברכה,
איתמר.

gear-icon.jpg
english-is-ok.jpg
הכל-בעורך-התרגום.jpg
מאי 28, 2025בְּ- 4:41 pm #17084750
yarinS

היי איתמר תודה,

לצורך העניין קח לדוגמא את עמוד ניקיון דרגנועים, וזה העמוד בשפה הרוסית
קישור נסתר
שם יש לי עיפרון ועדיין אין לי תרגום מלא, בנוסף שאני לוחץ על האייקון של העיפרון ואני מקבל דף שלא מכיל את כל התוכן, זאת הסיבה שנתקעתי עם זה.

לגבי הפוטר ניקיתי קאשינג עדיין אותו הדבר,
ואשמח אם נפתור גם את נושא הוידג'ט באלמנטור.

מאי 28, 2025 ב-4:42 pm #17084753

yarinS

אותו תוצאה גם שאני לוחץ על גלגל השיניים דרך העריכה בעמוד בעברית

מאי 29, 2025 ב-6:16 am #17086044

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

הי,

עליך לעדכן את העמוד המקורי ואז תראה שהתרגומים זקוקים גם לעדכון. האייקון ישתנה מעיפרון לחץ מעוגל. צילמתי וידאו בשמן שתיקנתי את זה באתר שלך. צפה בו בבקשה בקישור הבא כדי לדעת איך לתקן את זה בעצמך אם הבעיה תקרה שוב.

קישור נסתר

לגבי עניין האלמנט אקורדיון של OceanWP שלא מתורגםת נמשיך את הטיפול בנושא בכרטיס החדש כאן:

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%9c-%d7%90%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%98-%d7%94%d7%90%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%93%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-oceanwp-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%9d/

לגבי עניין הפוטר נמשיך בטיפול של הנושא בכרטיס החדש כאן:

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%9c-%d7%9b%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a6%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%a8/

בברכה,
איתמר.

מאי 29, 2025 ב-9:23 am #17087209

yarinS

היי איתמר,
ראיתי את הסרטון תודה רבה על ההסבר המפורט, האמת שהעמוד הזה נכתב מלפני כמה שנים ורק עכשיו חזרתי לעבוד על האתר, לא ידעתי אפילו שהוא מפורסם גם כאלמנטור, למען האמת זה אפילו לא הופיע ברשימת העמודים לפני העדכון שעשית עכשיו עם התרגום.

רב תודות על הפתרון.
אמשיך איתך בנושאים אחרים, בעמודים המותאמים.

ירין.