זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Bug
נושא זה מכיל 11 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שנה 1, 8 חודשים.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
מרץ 20, 2023בְּ- 6:13 am #13280583 | |
eytanC |
ACF fields that are empty in the original post, are saved with the new value in the translation (you can see the value in the admin panel), but the translated value is not fetched with get_fields() on the website itself. This happens in Copy Once or Translate. If I go back to the original post and add any value in the field, then the translated value appears on the website. |
מרץ 20, 2023בְּ- 8:05 am #13281053 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, כתבת באנגלית בפורום בעברית. אמשיך כרגע בעברית. אם אתה מעדיף לעבור לאנגלית ידע אותי בבקשה. אם אני מבין נכון את הבעיה, יתכן שמה שאתה מתאר צפוי. כלומר התרגום לא יעבוד אם השדה במקור ריק. בכל מקרה עדכן בבקשה את התוספים שלנו לגרסתם האחרונה וראה אם זה פותר את הבעיה. על פי המידע על האתר שלך שצירפת אני יכול לראות ש WPML, Strings Translation, Media translation, ו Advanced Custom Fields Multilingual לא מעודכנים לגרסתם האחרונה באתר שלך. אתה יכול לראות את הגרסאות האחרונות בקישור הבא. הן שוחררו לא מזמן. https://wpml.org/account/downloads/ בקישור הבא תוכל ללמוד איך לעדכן את WPML והתוספים שלנו. https://wpml.org/faq/install-wpml/ |
מרץ 20, 2023בְּ- 8:10 am #13281123 | |
eytanC |
הי איתמר |
מרץ 20, 2023בְּ- 10:15 am #13282501 | |
Itamar Supporter
הי, ותודה על ההבהרה. עכשיו אני בטוח שהבנתי אותך נכון מההתחלה. התייעצתי עם המפתח אצלינו שאחראי על Advanced Custom Fields Multilingual ויתכן שאתה נתקל בבעיה ידועה שהיתה לנו בגרסאות קודמות. לכן ההמלצה שלי לעדען את הגרסאות עדיין רלוונטית. אחרי העדכון של Advanced Custom Fields Multilingual לגרסה הנוכחית 2.0.1, תראה פיצ'ר חדש כשתערוך קבוצת שדות (field group). יהיה לך בראש המסך איזור לבחור מבין שלוש אפשרויות תרגום. כדי להשיג את מה שאתה מבקש להשיג (הזנת ערך בשדה רק בתרגום) תצטרך לבחור את האפשרות: Select a translation option for this field group תוכל לקרוא עוד על כך במדריך המחודש שלנו על עבודה עם ACF. https://wpml.org/documentation/related-projects/translate-sites-built-with-acf/ בברכה, |
מרץ 21, 2023בְּ- 11:33 am #13292941 | |
eytanC |
עדכנתי את התוספים, אני אעדכן אם נתקלים בזה שוב. |
מרץ 21, 2023בְּ- 5:26 pm #13296823 | |
Itamar Supporter
תודה על העדכון. אחכה לשמוע אם אתה צריך עזרה נוספת בעניין זה. בברכה, |
מרץ 22, 2023בְּ- 9:15 am #13302113 | |
eytanC |
לצערי זה לא עובד, גם אחרי השדרוג של התוספים. |
מרץ 22, 2023בְּ- 10:06 am #13302957 | |
Itamar Supporter
הי ותודה שבדקת את הנושא עם הגרסאות האחרונות שלנו. תוכל בבקשה לעזור לנו לשחזר את הבעיה על אתר ניסיון שהקמתי לצורך זה? הקישור הבא יוביל אותך אל האדמין של האתר. WPML כבר מותקן ומוגדר באתר. התקנתי גם את ACF ואת התוסף גישור שלנו. כמו כן, מופעל גם התוסף WP File Manager שאיתו תוכל, אם צריך, לערוך את קבצי האתר. קישור נסתר בבקשה על תעתיק את אתר שלך לאתר הזה, אלה תשחזר את הבעיה בהתקנה הנקיה כמו שהיא עכשיו. תודה, |
מרץ 22, 2023בְּ- 12:32 pm #13304751 | |
eytanC |
הי איתמר, תודה. |
מרץ 22, 2023בְּ- 4:23 pm #13307263 | |
Itamar Supporter
הי ותודה רבה ששיחזרת את הבעיה באתר ניסיון שלנו. בדקתי בעיון את הבעיה באתר הניסיון והינה מה שמצאתי. אתה כתבת: "אחר כך הוספתי שדה נוסף לקבוצת השדות, והזנתי עבורו ערך רק בצרפתית, וכאן אני מקבל את ההתנהגות הלא רצויה - הערך לא מופיע לא באנגלית ולא בצרפתית, למרות שבאדמין הוא כן מופיע." השדה הזה שהוספת הוא: "עוד שדה לבדיקה" והוא מכוון לאפשרות התרגום Copy Once. מה שמצאתי שבעיה זו קרות רק בשדה שהוגדר כ Copy Once. אם ההדרה היא אחרת הבעיה לא קורת. לשמל בשדה השני שלך בשם "תאריכים לבדיקה" ההגדרה היא Don't translate. עם שדה זה הבעיה לא קורת. כמו כן, בדקתי גם את שתי האפשרויות הנוספות Copy ו Translate והבעיה הזו לא קורת איתם. תוכל בבקשה לאשר את הממצא הזה? תודה, |
מרץ 23, 2023בְּ- 8:47 am #13312295 | |
Itamar Supporter
הי, בהמשך למה שכתבתי, המשכתי לבדוק את הנושא באתר הניסיון. כשאתה בדקת את הנושא השתמשת במצב Expert. מצב זה הוא למעשה כמו שהיה לפני הגרסה הנוכחית של ACFML. מצב בו אתה יכול לקבוע אפשרות תרגום לכל שדה בנפרד. כמו שכבר הזכרתי, אנחנו ממליצים לך להשתמש במצב Different fields across languages ואז הדברים אמורים לעבוד בשבילך. אם בכל זאת אתה צריך להתשמש במצב Expert תוכל לאשר בבקשה שהבעיה קורת רק עם Copy once כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי? בנוסף תוכל בבקשה לשלוח לי את הקוד שהוספת שמוציא את האוטפוט של פוסא לפרונט אנד ולהגיד לי איפה הזנת אותו? תודה, |
מרץ 28, 2023בְּ- 2:23 pm #13350319 | |
Itamar Supporter
הי, התייעצתי עם התומך הבכיר אצלינו בקשר לנושא זה ומסתבר שהבעיה הזו עם שדות שמסומנים כ Copy once ידועה. למעשה זו אינה בעיה אלה התנהגות צפויה שיש לה סיבות. כך שמבחינתינו העניין סגור. אם יש לך שאלות נוספות בנושא אשמח לענות עליהן. בברכה, |