WPML

למה כדאי לעבור ל־ATE

כדאי לעבור מ־CTE ל־ATE כדי לקבל גישה אל:

  • PTC ומנועי ה־AI מדור קודם (DeepL, Google, Microsoft).
  • זיכרון תרגום. תרגומים של משפטים זהים ממקומות אחרים באתר מנוצלים מחדש באופן אוטומטי.
  • מילון מונחים עם העדפות אוטומטיות, שלומד את הטרמינולוגיה מהעריכות שלך.
  • חלוקה למקטעים, בטיחות תגיות (markup) ונוחות עבודה למתרגם שאינם קיימים ב־CTE.

מעבר מתוך WPMLהגדרותעורך תרגום

פתח את WPMLהגדרות, גלול למטה אל המקטע עורך תרגום, ובחר באפשרות מתקדם בכרטיסייה בחירת עורך. לחץ על שמירת הגדרות.

אם ברצונך שתרגומים שביצעת בעבר בעורך הקלאסי ייפתחו גם הם ב־ATE מעתה והלאה, סמן את האפשרות Use also for old translations created with the Classic Editor באותו כרטיס לפני השמירה. ללא סימון זה, תרגומים ישנים יישארו בעורך שבו נוצרו; רק עבודות תרגום חדשות ייפתחו ב־ATE.

כל מתרגם באתר יכול לעקוף את הבחירה הכללית של האתר עבור עצמו אם העדפתו האישית שונה – ראה עורך תרגום למידע על עקיפת ההגדרה לכל משתמש ולגבי סוגי התוכן שכל עורך מתמודד איתם בצורה הטובה ביותר.

התרגומים הקיימים, זיכרון התרגום ומילון המונחים שלך עוברים איתך

תרגומים שכבר השלמת ב־CTE נשארים באתר כתרגומים שהושלמו. הם מאוחסנים כפוסטים רגילים של WordPress ואינם הולכים לאיבוד בעקבות המעבר בין העורכים. הם פשוט מפסיקים להיות ניתנים לעריכה ב־CTE מעתה והלאה; עריכות עתידיות ייפתחו ב־ATE.

התנהגות שימור העריכות של PTC (PTC שומר על העריכות שלך ומתרגם כמוך) משמעותה שתרגום מחדש של עמוד שתורגם ידנית באמצעות ATE לא ימחק את העבודה הקיימת. הסיכונים במעבר בין עורכים הם מוגבלים ובעיקר קוסמטיים.

לאחר המעבר – העורך נפתח ב־ATE

  • פוסטים שכבר יש להם תרגומים נשארים מתורגמים. פתיחתם לעריכה תפתח אותם כעת ב־ATE.
  • ATE ישאב את זיכרון התרגום ומילון המונחים הקיימים מחשבון ה־WPML שלך, כך שהצעות לתרגומים חדשים יתחילו להופיע באופן מיידי.
  • תהליך תיבות הסימון של Completion הייחודי ל־CTE מוחלף בפעולת הושלם של ATE, המתבצעת מקטע אחר מקטע.
  • אם השתמשת בעבר בתכונות של CTE שאינן קיימות ב־ATE (מצב נדיר; CTE הוא תת־קבוצה מוחלטת של ATE), עיין בתיעוד על אפשרויות העורך תחת עורך תרגום.

מעבר חזרה

פתח את WPMLהגדרות, גלול למטה אל עורך תרגום, בחר באפשרות קלאסי בכרטיסייה בחירת עורך, ולחץ על שמירת הגדרות. המעבר חזרה אינו מוחק נתונים. תרגומים שכבר נוצרו ב־ATE נשארים באתר.