Skip Navigation

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem: here was a problem that happened when you tried to link WooCommerce categories using URL by parameters using the text UX Builder shortcode and you used Sticky links.

It seems to happen only when you link child categories in WooCommerce. and the result is that from a link like this:

https://test.pcpclothing.com/product-category/women/clothing/?lang=en (correct) You’d end up with something like this as soon as sticky links was activated:

https://test.pcpclothing.com/product-category/women/?lang=en&clothing= (incorrect) Solution: https://wpml.org/forums/topic/links-are-not-correct/page/2/#post-5254699

Relevant Documentation:

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 3 voices.

Last updated by The Smalls 7 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Paola Mendiburu.

Author Posts
July 17, 2020 at 11:18 am

The Smalls

Hi, i have a problem in a website and after talking with the theme support, they told me that there is a problem with sticky links.

July 17, 2020 at 1:12 pm
July 17, 2020 at 2:39 pm #6622309

Alejandro
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) Italian (Italiano )

Timezone: Europe/Rome (GMT+01:00)

So the problem seems to only happens when you use the URL format by parameters, because it didn't give me issues when i used directories (WPML > Languages > URL format > Language by directories).

I did have to re-save the links otherwise the links would've been wrong, though.

I am waiting for one of our developers to check it out so i can escalate this case if needed.

I'll keep you informed.

July 20, 2020 at 11:57 am #6634155

Paola Mendiburu
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) Italian (Italiano )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Hi,

This is Paola and I will continue with the ticket as Alejandro is on holiday.

We are still working on the problem. Hope to have a solution shortly.

I will update if I have news.

Kind regards,

Paola

July 22, 2020 at 6:33 am #6649389

Paola Mendiburu
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) Italian (Italiano )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Hi,

I have got an answer from our second tier.

Could you please try the following workaround?
Please try to make the changes presented by my colleague here:
https://wpml.org/forums/topic/links-are-not-correct/page/2/#post-5254699

If you give ftp access I can help you with that.

Please let me know how it goes.

Kind regards,

Paola

July 22, 2020 at 7:20 am #6649671

The Smalls

Hi, that worked.
In that thread, that's since January, says that in case this change is developed to the next wpml version, we should re-apply the changes. Since then i remember updating 2-3 times the wpml plugins, will you add this to the next version?
best regards,

July 22, 2020 at 7:23 am #6649709

The Smalls

My issue is resolved now. Thank you!
Please develop the fix to the next version.