Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 0 replies, has 0 voices.

Last updated by andreeaN-3 1 week, 6 days ago.

Assisted by: Mihai Apetrei.

Author Posts
March 25, 2025 at 7:55 am #16854855

andreeaN-3

Background of the issue:
Am avut gTranslate înainte de a instala WPML pe site-ul hidden link. Încerc să înțeleg ce modificări au fost făcute cu gTranslate și dacă acestea au fost șterse când am trecut la WPML.

Symptoms:
Am observat că au fost folosite creditele acordate, iar traducerea nu a fost realizată corect.

Questions:
Este posibil ca modificările făcute cu gTranslate să fi fost șterse când am trecut la WPML?
Cum am instalat WPML și de ce nu a funcționat corect?

March 25, 2025 at 12:15 pm #16857447

andreeaN-3

I am back.

March 25, 2025 at 12:47 pm #16857659

andreeaN-3

I want an answer to know if something like this is technically possible?

March 25, 2025 at 1:19 pm #16857894

Mihai Apetrei
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Salutare.

Nu inteleg exact care este intrebarea.

Din ce stiu, WPML nu sterge nici un text atunci cand il activezi, in caz ca ai folosit un alt plugin inainte de WPML.

De asemenea, tot ce traduci cu WPML este salvat in baza de date astfel incat, chiar daca dezactivezi si stergi WPML, traducerea ramane in baza de date si trebuie urmati anumiti pasi in caz ca vrei sa resetezi tot:
https://wpml.org/documentation/getting-started-guide/language-setup/deleting-languages-and-plugin-data-by-doing-a-wpml-reset-on-your-site/

Creditele folosite pentru automatic translation nu pot fi restituite intrucat si noi platim mai departe catre sistemul de machine translation cand acestea sunt consumate.

Spune-mi te rog daca am inteles totul corect si daca inca e ceva ce am ratat sau care e inca neclar.

Mihai

March 25, 2025 at 2:06 pm #16858200

andreeaN-3

I solved it, thank you.