Skip Navigation

Favorite Forum Topics

This user has no favorite topics.

Forum Topics Created

Status Topic
Supporter Voices Posts Freshness
Variable Product download link translation

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 7 1 month, 3 weeks ago

Diego Pereira

When I send pages to translation, some pages instantly get the "complete" status

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 16 2 months, 2 weeks ago

Laura

Problem with Chineese Traditional links

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 10 2 months, 3 weeks ago

Dražen Duvnjak

I have a fatal error when trying to renew my WooCommerce subscription

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 6 2 months, 3 weeks ago

andreyK-12

Comp Issue -> most likely WCML and WC Subscriptions

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 4 2 months, 4 weeks ago

andreyK-12

Problem with Chinese traditional pages links

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 6 8 months ago

Raja Mohammed

I have 404 errors in the traffic inspector with translating pages with ATE 1 2

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 26 8 months, 3 weeks ago

Bigul

Strange problem with Chinese Traditional links

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 4 8 months, 4 weeks ago

Bigul

I have a problem with Woocommerce Subscriptions

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 10 8 months, 4 weeks ago

Carlos Rojas

Wrong links in the translated Pages and Menus 1 2

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 28 8 months, 4 weeks ago

andreyK-12

Too many duplicate strings for Menu

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 11 9 months, 3 weeks ago

Bigul

Content not showing when WPML is active

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 11 9 months, 4 weeks ago

andreyK-12

Order currency is broken after language switch

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 14 9 months, 4 weeks ago

andreyK-12

How do I translate a link which is inserted in the image inside a widget?

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 6 10 months ago

andreyK-12

"Invalid value posted for *attribute*" error when trying to renew a subscription

Started by: andreyK-12 in: English Support

2 14 10 months, 2 weeks ago

Yvette


All articles written by andreyK-12: